Seizoen 2021

Bedankt vrijwilligers, Thialf-leden en Sportbedrijf Arnhem. Vooral bedankt aan alle bezoekers die gekomen zijn en begrip hebben getoond voor de beperkingen door de Corona maatregelen en in het begin van de week de wat mindere ijskwaliteit.

We hopen op nog meer vorst in het volgend seizoen en hopelijk met heel wat minder beperkingen!

 

WhatsApp Image 2021-02-10 at 13.55.34

 

WhatsApp Image 2021-02-13 at 21.02.28 (1)

 


WhatsApp Image 2021-02-13 at 11.45.29

 

 

 

 

Ja! We kunnen los! Het was een hele uitdaging om de afgelopen dagen alle voorbereidingen te treffen. In samenwerking tussen het Sportbedrijf en de vereniging is het gelukt: de baan is klaar, het reserveringssysteem is in de lucht en het vrijwilligersrooster is voor de eerste dagen gevuld! Het zal niet zo gezelligheid zijn als andere jaren op de baan. Veilig schaatsen staat voorop en we hopen op begrip voor de beperkingen die hierdoor ontstaan zijn. Maar we kunnen met veel mensen om de beurt toch onze rondjes draaien!

Corona
Het zal dit jaar echt anders zijn vanwege Corona. Belangrijkste is dat we niet meer mensen op de baan mogen hebben dan 100. Je hebt zonder reservering geen toegang (op leden-uren zonder ledenpas geen toegang). Kinderen tot 12 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een schaatsende volwassene. Iedereen moet een geldig ticket hebben. Een schaatsende volwassene mag wel meerdere kinderen begeleiden. Toeschouwers zijn niet toegestaan. Als laatste moeten we ook op de baan 1,5 m afstand moeten houden, boven de 13 jaar. Volg dus de aanwijzingen op die je krijgt op de baan.

Tijdslots
We werken met tijdslots van een uur en maximaal 100 schaatsers. Vooraf is er een kwartier om binnen te komen en na afloop ook een kwartier om te vertrekken. Daarna begint de volgende groep: kwartier binnenkomen etc... In totaal hebben we zo 7 tijdslots. Publiek is helaas niet toegestaan. Kinderen die nog niet zelf hun schaatsen aan kunnen trekken, worden begeleid door een schaatsende volwassene, zie hierboven.